Minöségirányítás

riadenie kvalityTekintettel arra, hogy tevékenységünk nagy részét építkezések képezik erős konkurens környezetben a gyártási etapok és a technológiai folyamatok szigorú ellenőrzése nagyon fontos cégünk számára.

A minőség számunkra építményeink időállóságát jelenti a határidők betartását és a felmerült problémák rugalmas megoldását.

Az összes minőséggel kapcsolatos rendszabály az EN ISO 9001 szabványba van belefoglalva. 2004-től cégünk bizonylattal rendelkezik mely az IMS része. Ez egy Németországban kiépített és bevezetett rendszer melyet a TÜV SÜD Management Service GmbH, München és TÜV SÜD Slovakia s.r.o., Bratislava dolgozott ki.

A bizonylat megszerzése bizonyíték arra, hogy a cég manazsmentje megfelel a kijelölt elvárásoknak, mint minőségi, környezetvédelmi, dolgozói egészségügyi és biztossági védelmének szempontjából.

ISO 9001:2000 December 2003
A vállalat a bizonylat megszerzésével bizonyította, hogy hosszútávon képes szolgáltatásaink minőségét megtartani.

ISO14 001:2004 Július 2006
A szabvány bevezetésével kötelezzük magunkat, hogy építkezéseink során kíméljük környezetünket, s betartunk minden ide vonatkozó törvényt

OHSAS 18001:1999 Április 2008
A Koľajové a dopravné stavby egy speciális auditon esett keresztül, mely során bizonyította, hogy érdeke az alkalmazottaik egészségügyi védelmi.

A Koľajové a dopravné stavby az egyike az első építkezési vállalatoknak melyek mindhárom bizonylattal rendelkeznek, s ezzel teljesítik az IMS követeléseit. A cég vezetősége meg van győződve arról, hogy a három bizonylat bevezetése és megtartása hosszú távú pozitív következményekkel jár, mint a megrendelők, mint alkalmazottak szempontjából.

Tanúsítványok